Nuuet

Fika å Mer Fika!!

Publicerad 2011-03-24 20:35:27 i Mitt Liv,

Idag var bästa skoldagen någonsin.. jag viste att det skulle bli en bra dag men inte såhär bra..

Började morgonen med IOS lektion ( utveckling, livsvillkor och socialisation) en rolig lektion som jag tycker om.. för man göra alltid roliga saker där... sen efter den var de bara att gå och äta..

Sen gick jag och två kompisar till hembygdsgården och skulle ställa några frågor till en lektion men hon var inte där så vi satte oss och fikade.. vi lyckades sitta i 1 h jag tycker vi va duktiga nu för annars brukar vi bara kunna sitta i max 20 min.. men sen när vi var klara så var hon fortfarande inte där.. hon var tydligen på begravning å för att dom inte viste när hon skulle komma tbx så gick vi..

Men i morgon ska vi ringa till dom och beställa en tid med en så vi kan få svar på våra frågor.. sen när jag kom hem efter att ha varit hos mormor och morfar en stund så hade mamma och syster bakat cupcakes för hon skulle sälja dom i skolan i morgon.. så jag fick göra en åt mig..

Så nu börjar jag bli trött på fika...men de va gott xD



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nuuet

Jag är en helt "vanlig" tjej. Vanlig? Hur är man då? Nee men kommer att skriva om mina dagar, hur det går i skolan, kompisar, lite om familjen och mycket annat

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela