Nuuet

Läxor..

Publicerad 2012-03-29 19:45:09 i Mitt Liv,

Satte mig och skrev lite läxor idag när jag kom hem..Medans mamma stog och bakade vilket gjorde att det blev svårt att tänka på det man skulle..

Varför ska man vara i skolan när man kan vara ute och ha roligt på praktiken..

Publicerad 2012-03-29 12:58:52 i Skolan,

Torsdagar är tråkiga eftersom man måste vara i skolan och inte kan vara ute på sin APU.. eftersom man är där varje dag så känns det udda att en dag inte få gå till dem.. För de känns tråkigt när barnen frågar om man ska komma imorogn och man måste säga nej för att man ska till skolan.. Men ibland kan de vara skönt. att få en dag där man kan komma ifrån dem eftersom de kan vara lite krävande iband.. För man ska vara på bra humör och kunna hjälpa dem hela tiden medans man är i skolan kan man fokusera på sig själv.. Men men.. börjar sent imorogn eftersom de är möten jag inte kan vara med på så det blir en kort dag. 10-14 :) sen är de helg å sen börjar lovet äntligen.

Sommartid inge bra för mig...

Publicerad 2012-03-28 19:35:09 i Mitt Liv,

Ja att ställa om klockan är inte bra för mig.. Trodde inte att de skulle vara så svårt för första dagen gick bra men andra dagen... INTE så bra..ställde klockan på 6.30 eftersom jag ska gå 7.15.. klockan ringer men jag sover vidare för den ska ringa flera gånger men sen när jag vakna och tittar på klockan är den 7.00 de kan ju inte stämma jo de gör de.. så hade bara 15 min på mig att tvättahåret..fixa kläder och äta frukost å jag vet inte hur kag lyckades men 7.20 var jag på fritids.. så att ställa om klockan för mig är inge bra..

Sitter och skriver lite läxor..

Publicerad 2012-03-25 15:03:44 i Skolan,

Ja hade några läxor kvar eller läxor å läxor de är uppgifter som man skulle fixa lite på för att få ett högre betyg så är redan klar med en sen har jag bara två till små kvar att skriva och sen är de bara praktik upg. För när vi är på praktik är vi bara i skolan på Torsdagar men vi ska ändå inte ha så mycket läxor under den här tiden för de ska våra kurser vara anpassade efter. Så man får två stora uppgifter som man ska göra under praktiken sen inge mer. Men de är skönt för man orkar inte så mycket mera. Men många undrar varför man är så trött när man kommer hem.. Men sätt sig själv med ca 15st 1.3 åringar där alla springer runt och skriker och vill ha din uppmärksamhet. Så läxor är inte de första man tänker på när man kommer hem utan då vill man bara sova eller koppla av... Ne nu ska jag fortsätta med "läxorna" så skriver om Västerås dagen ikväll.

Lite snöigabilder...

Publicerad 2012-03-22 19:35:42 i Upplevelser,

Lite svårt att förstå att de var förra veckan man var uppe i fjällen med snö.. Medan nu har våren börjat komma här hemma där det inte finns någon snö kvar..

Var på konsert i Onsdags...

Publicerad 2012-03-22 19:07:45 i Musik,

Var länge sedan jag skrattade så mycket som jag gjorde denna kväll.. Var allt från musik till teater å mycket mer... Det var några utav Sveriges bästa brass spelare som kom och jag rekomenderar er att lyssnna på dom om ni får chansen..

Har inte varit hemma så mycket den här veckan..

Publicerad 2012-03-18 19:19:46 i Mitt Liv,

Ja sälen hela veckan sen kyrkan hela helgen.. I fredags var man uppe ett tag men de var ju inte så bra eftersom jag skulle vara vid kyrkan kl 8.45 och kom hem ca 14.. men som tur va ringde en kompis som man inte har träffat på ett tag.. De var något man behövde även fast vi inte gjorde så mycket så är de roligt att vara med henne... Sen gick vi ner och fick mat hos min mormor och morfar som hade lagat god mat åt oss. Sen åkte hon hem och vi gick hem till oss.. Trodde inte att jag var så trött men vid 22.30 sov jag i soffan. så blev bara att gå och sova.. så idag var de bara gudtjänsten som vi skulle hjälpa till på sen vara bra hem å plugga.. Så nu är de bara att ladda för en ny veckan och praktik som börjar på tisdag...

Fjällen med klassen.

Publicerad 2012-03-18 19:05:21 i Skolan,

Har ju inte skrivit så mycket men de kan ju bero på att jag har varit uppe i fjällen hela veckan.. I söndags på dagen åkte vi buss från skolan och åkte i ca 4h innan vi kom fram till Sälen och Lindvallen där vi skulle spendera de närmaste dagarna..
Försdag dagen var det bara att packa upp och göra sig hemma sen ut på kvällen en stund för snölekar.. På måndagen åkte vi på tur på längdskidor.. de svoraste tyckte jag med allt var alla lifta först att komma upp för sen sista... Men själva turen var roligt fast skulle ha varit bra med lite mera snö för många ställen var bara is eller sten..
På tisdag var det dags att lära sig att åka slalomskidor.. vilker jag aldrig har gjort förut i hela mitt liv men de gick bra för jag rammlade inget och klarade liftarna.. Sen samma sak dagen efter.. fast lite mera utbildnig då eftersom de var de som resan lite gick ut på också fast mest att vi skulle få en bra upplevelse..
Sista dagen lagade vi mat åt lärarna för varje stuga skulle göra de.. Å våran vann :) vi bjöd på trerätters.. Skagenröra på sostadmacka..Tacos..Sen varmvfrukt med vitchoklad.. Så säger bara tack klassen för en rolig vecka med er..
Kommer flera bilder sen..

Vi drar till Fjällen.......

Publicerad 2012-03-11 00:51:55 i Skolan,

Ja då ska vi åka med klassen till fjällen på fjällutbildning.. Vilket betyder att man åker till fjällen i fem dagar.. Där kommer vi lära oss att åka skidor om man inte kan (något jag måste lära mig för jag kan inte åka så önska mig lycka till) ha olika tävlingar och aktiviterar under dagarna samt lite utbildning.. Ska bli roligt att åka eftersom vi är en så bra klass..För vi har så roligt med varandra..Och jag tror att den här veckan kommer göra oss till en ännu bättre klass.. Sen blir det bara en dag i skolan sen ut på 5v APU=Praktik kan inte bli så mycket bättre...

Finalen:

Publicerad 2012-03-11 00:45:06 i Melodifestivalen 2012,

Vi var nere å åt mat hos mormor och morfar och vi tänkte att de skulle vara roligt att kolla på Melodifestivalen med dom.. Eftersom de inte har kollat så mycket på de tidigare.. Men vi ångrade oss ganska fort..Mormor började redan klaga när öppnings nummret började...Hon klagade på hur de sjöng.. hur de såg ut.. om de va svenska eller inte.... Hur röstningen gick till och mycket mer..Men de gjorde inget för jag tycker att rätt låt van.. Så nu är det bara att hoppas att vi kommer långt i den stora finalen...

Vi gjorde våran egna film idag i skolan..

Publicerad 2012-03-06 16:24:57 i Skolan,

Vårat snygga klassrum vi hade gjort (tog ca 1h att göra de på lektionen igår)
Vilken eller vilka ska bli våra skådespelare?
Det blev..
Prinsessan den Duktiga eleven... Clownen den Stökiga.. Förken Kanin
Sen när filmen helt är klar kanske jag lägger ut den också..

Andra-chansen: Ja jag vet inte hur Sverige tänker eller röstar...

Publicerad 2012-03-04 14:58:13 i Melodifestivalen 2012,

Ja igår satt jag och kollade på andra chansen med mamma..Vi satt och undrade vad de egentligen var för låtar som hade gått vidare till just till den här tävlingen.. ja vad kan man säga om låtarna igår. en stor blandning.. men jag var glad för dom jag tyckte var bra gick vidare.. i alla fall en av låtarna.. den andra ska jag inte säga vad jag tycker om den för dens egna bästa... Men ser fram emot att kolla på finalen på lördag och se vilken låt som vinner.. Har ju många favoriter så hoppas bara att någon av dem vinner..

(låten jag gillade)

 

Skidor/Filmer/Mat

Publicerad 2012-03-04 14:50:56 i Kompisar,

Ja de orden beskriver presis vad de var jag gjorde när jag åkte till en kompis och var hos henne i två dagar under lovet...
Några bilder jag tog
inte bästa stället att åka på men vi hade roligt ändå..

Om

Min profilbild

Nuuet

Jag är en helt "vanlig" tjej. Vanlig? Hur är man då? Nee men kommer att skriva om mina dagar, hur det går i skolan, kompisar, lite om familjen och mycket annat

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela