Nuuet

Sol kl 05:20 när man åker till jobbet när man åker hem 14.15 är de grått/moln och nästan så att de regnar..

Publicerad 2012-06-29 17:47:51 i Kompisar, Mitt Liv,

Ingen rolig tid att gå upp idag men skönt ändå förm då hinner man göra lite när man kommer hem. Som idag ville jag ha sol och varmt eftersom Lotta och jag skulle fika nere vid sjön.. Men nej så bra blev de ju inte med vädret... Inte roligrt att sitta på en brygga och bli sjösjuk.. Men vi hittade en annan plats att sitta på. de var länge sedan jag träffade henne så vi hade mycket roligt att prata om och roligt även fast de var tråkigt väder..
bryggan blir blöt... inge bra ställe att sitta på..

Heldag i Västerås

Publicerad 2012-06-28 17:03:18 i Kläder/Nytt, Mitt Liv,

Spenderade hala dagen med att gå runt i affärer med mamma, mormor och syster.. Tiden gick väldigt fort och vi hittade mycket fint.. Skor är något jag inte köper nytt för ofta men nu idag hittade jag tre nya par som blir bra till sommaren.. Sen även ett par shorts och ett linne.. En lyckad dag för mig.. Sen ikväll om vädret håller ska jag åka med mormor och morfar på Speedway.
 
 
 

Katt och svarta byxor = inge bra

Publicerad 2012-06-27 19:51:04 i Mitt Liv,

Var och hämtade min systar idag från ett ridläger. Och passade på att ta en fika med en nära vän till familjen.. Och ja hennes katt.. är lite udda
 
 
Skulle ta ett fint kort sen på nästa jag skulle ta blev de
Nasse som också vill vara med.. Sen ja inge bra att ha svarta byxor när hon är i närheten..
sen när man ska sitta å fika vart ska Nasse vara då..

Saknar er <3

Publicerad 2012-06-26 19:46:52 i Kompisar, Mitt Liv,

Känns konstigt att inte träffa er.. Är van med att vi ses varje dag i skolan och stor del av helgerna.. Men nu är de lov.. å vi måste jobba... SAKNAR ER <3

Ut å gå..

Publicerad 2012-06-24 17:10:05 i Kompisar,

Ska ut och gå nu men en kompis.. ska bli skönt att få frisk luft så kanske de blir lättare att jobba sen.. Plus att när vi går så kan man prata om allt som har hänt..

Vad ska jag göra med pengarna jag tjärnar under sommaren?

Publicerad 2012-06-23 13:37:43 i Mitt Liv, Åsikter och Tipps,

Ja de finns så mycket jag kan tänka mig att lägga pengarna på men känner att nu ska jag lägga de på saker jag villa eller har tänkt väldigt länge på..
 
  • För det första går pengarna till körkort.. Går lite segt med körandet men de blir så när man har en pappa som inte vill vara med och hjälpa till något.
  • Sen har jag funderat länge på att köpa en systemkamera. Jag som hela tiden är ute och tar kort skulle de vara bra med en lite bättre kamera än den jag har nu. Hittade en Nikon D3100 som verkar ok. Någon som har den kanske kan skriva lite vad den tycker om den eller om ni har andra tipps på bra systemkameror. 
  • Kanske ta en sista minuten med några kompisar.

Midsommar..

Publicerad 2012-06-23 12:56:02 i Mitt Liv,

Började dagen med att åka ut till stugan för att plocka blommor.. finns rätt mycket där ute så blev en hel del.. för vad är midsommar utan blommor och kransar.. Så sen blev det att fixa med allt när man kom hem.. Sen vet jag inte hur vi lyckas med att få så mycket mat framme. För alla vill vara med och hjälpa till då är de klart att de blir mycket att äta.. och dricka.. så blev en sen kväll men vi hade roligt så idag är man lite mör i kroppen men ska kanske ut med tjejernaikväll men ska inte dricka då eftersom jag ska jobba imorgon.
 
 
 
 
 
 
 

Ont..

Publicerad 2012-06-21 23:20:34 i Mitt Liv,

Ja nu efter att ha jobbet i två dagar så har jag ganska ont i ryggen.. sitter på en stol och plockar skär.. De är inte så roligt men man har hela tiden något att göra vilket är bra.. Så nu ska jag vara ledig i två dagar sen börjar jag jobba NATT på söndag.. fattar inte hur jag ska klara av de.. Blir att ladda med något gott sen till natten så att man håller sig vaken.. Imorgon är de midsommar och då ska det firas med familjen.. Trevlig midsommar

Sista info dagen... Imorgon börjar de..

Publicerad 2012-06-19 15:15:25 i Mitt Liv,

Ja då var sista infon över så imorgon börjar jag med att gå på två eftermiddagar.. sen ledig över midsommar.. ska bli roligt nu att få börja och jobba istället för att sitta i ett rum och få information får kl. 7.30 - 14.30 för de blir ganska mycket på en dag och lite tråkigt.. Men nu vet jag allt om vad de gör och så vidare.. samt vart jag ska gå imorgon.. men allt ska nog gå bra.. så ska ta det lugnt nu och bara mysa tills jag börjar imorgon kl 13.48

Blommor och mera Blommor..

Publicerad 2012-06-18 20:14:54 i Blommor,

Ja att jag är i närheten av en kamera under sommaren får man räkna med att de kommer att bli många bilder på blommor.. vet inte varför jag tycker de är så roligt att fota blommer men de är något som jag gör varje sommar.. inte för att de är så många som att börjat att blomma än men var ner till mormor och morfar som fick några ny planterad så sa bli roligt att se sen hur de blommorna blir under sommaren...

"Första dagen på jobbet"

Publicerad 2012-06-18 20:04:51 i Mitt Liv,

Ja kan väl säga att idag var det första dagen men börjar jobba på onsdag.. För idag var vi bara där och tog kort samt fixade med kläder. Sen gick vi en rundtur.. Ska dit sen kort stund i morgon också.. Vet inte riktigt vad vi ska få info om då men ska ändå vara där.. Ska bli både lite roligt att jobba men ändå jobbigt.. Men får tänka så här att jag inte fick något förra året så ska vara glad att jag fick iår..

Klassfest...

Publicerad 2012-06-17 13:43:33 i Skolan,



Ja vi hade en rolig kväll med klassen.. Inte för att jag brukar kolla på fotboll men gjorde de ifredags med klassen och ja.. Så mycket som vi skrek under den kvällen och så arga som killarna blev när de inte gick bra för sverigen gjorde att de blev riktigt roligt att kolla.. Tråkigt att vi förlorade men hade en super rolig kväll..

Äntligen är de SOMMARLOV!!!!

Publicerad 2012-06-14 17:23:25 i Skolan,

Äntligen är det dags för sommarlov.. känns lite konstigt och lite svårt att förstå att de är nu är lov.. Men ska jobba stor del av lovet men än då.. när jag sen kommer tbx till skolan har jag bara ett år kvar sen tar jag studenten..
Har haft ett riktigt bra år med klassen och vi har gjort en massa roligt.. så kommer att sakna dem lite.. Men vi kanske ska ha en klassfest imorgon så få se om jag kan gå på den..

Vi hade lite mys idag innan vi skulle ha avslutningen i Aulan..
Varje år ger BF bort ett stipendium kan man kalla det för och i år var det JAG som fick det.. Jag trodde inte att jag skulle få de, så de var roligt...





BF10

Ont i fötterna och ryggen efter en vandring på ca 12 km med ca 13 kg i packning..

Publicerad 2012-06-13 16:34:29 i Skolan,

Ja idag har vi haft våran lilla vandring med klassen.. Vaför den är den lilla är för att nästa termin när vi kommer tbx till skolan ska vi bara gå ca två veckor sen åker vi upp till Fjällen i nästan en vecka och ska fjällvandra.. Ska bli riktigt roligt men även en utmaning.. Så blir väl att träna upp ryggen en del nu under sommaren eftersom vi måste gå med ca 15 kg på ryggen och de bli en vandring på ca 4 mil..
platsen vi stannade på för att vila och laga lite mat

Det behövs mycket träning...

Publicerad 2012-06-11 16:43:46 i Kläder/Nytt,

Ja för att jag ska lära mig att gå i de här skorna tills på lördag så krävs det lite träning... För om man har dålig balans och inte är van med att gå i klackar så behöver jag verkligen öva.. De är ju änå min morbor som ska gifta sig så lika bra att lära sig att gå någon gång i klackar.. (men ska även ta med andra skor som jag kan ta på mig om de blir för svårt att gå...)

Fick ett MUSIKSTIPENDIUM

Publicerad 2012-06-07 14:45:04 i Musik,

Ja allt gick bra igår på konserterna.. Belv mycket spelande så man var väldigt trött sen när man kom hem... Man blir det efter att ha varit iväg och hela tiden något under 6 h.. Men de som var roligt var att mamma kom hon lyssnade även fast hon skulle ha jobbat.. för hon viste något som inte jag viste.. För innan vi skulle börja spela så brukar de ge iväg stipendium och iår var det två st som skulle få. Och de blev JAG och en nära vän till mig.. Eftersom hon och jag spenderar så mycket tid på musiken och så vidare så de var roligt..

Vilket bra sms jag fick :)

Publicerad 2012-06-02 15:24:15 i Mitt Liv,

Ja för några dagar sedan fick jag ett sms.. Det vart ifrån Telia.. Jaha vad vill dom nu ge reklam för.. är väl något tråkigt som vanligt men Nej de var det inte.. De stod att de skulle bjuda mig på ett halvårs kort.. vilket betyder att jag får 5000 fria sms i ett halv år.. Då blir man glad :)

Om

Min profilbild

Nuuet

Jag är en helt "vanlig" tjej. Vanlig? Hur är man då? Nee men kommer att skriva om mina dagar, hur det går i skolan, kompisar, lite om familjen och mycket annat

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela