Nuuet

Hoppas att de har fel för jag vill inte ha regn när vi ska vandra

Publicerad 2012-08-31 17:02:52 i Mitt Liv,

Langtidsvarsel
Lørdag1. septemberSøndag2. septemberMandag3. septemberTirsdag4. septemberOnsdag5. septemberTorsdag6. septemberFredag7. septemberLørdag8. septemberSøndag9. september
Delvis skyet Regn Regn Regn Snø Sludd Regn Regn Snø
0 mm nedbør i døgnet 2,4 mm nedbør i døgnet 2,3 mm nedbør i døgnet 5 mm nedbør i døgnet 5 mm nedbør i døgnet 3,0 mm nedbør i døgnet 3,9 mm nedbør i døgnet 3,6 mm nedbør i døgnet 2,9 mm nedbør i døgnet
Laber bris, 6 m/s fra sør-sørvest Laber bris, 7 m/s fra vest-nordvest Laber bris, 6 m/s fra vest-nordvest Lett bris, 5 m/s fra sør-sørvest Laber bris, 9 m/s fra vest Laber bris, 7 m/s fra nordvest Lett bris, 4 m/s fra vest Lett bris, 5 m/s fra sør Laber bris, 7 m/s fra vest-nordvest

Kort dag i skolan.

Publicerad 2012-08-29 16:10:43 i Mitt Liv,

Två lektoner i skolan sen slutade jag. En helt ok dag. Träffade Tilda och Abbe sen och vi givk upp på stan och tog en fika.
Sen blev de att cykla hem. Så när jag kom hem bestämmde jag mig för att gå en sväg, Lika bra att gå mycket i skorna innan söndag så det blev 1 h promenad. Sen nu är man hemma en stund och tar det lungt innan mamma kommer hem och sen ska vi åka ner till mormor och morfar ikväll för att fira MORFAR som FYLLER ÅR.. 

Nya skor

Publicerad 2012-08-28 20:55:25 i Mitt Liv, Skolan,

Nu börjar mina nya vandrings skor bli bra inför vandrigen nu på söndag med klassen. Gick en vända igår medans de andra i klassen åkte tub, Jag kände att de inte var en bra ide att åka å bli sjuk innan man ska upp på fjället i en vecka..


Bokat och klart ♥

Publicerad 2012-08-23 18:06:57 i Mitt Liv,

Ja då är hotell bokat för två nätter i Stockholm med Pati och Wiola, en kväll på grönan för att lyssna på Den svenska björnstammen och en dag att gå i Stockholm kan inte bli bättre.

Första dagen: klar √

Publicerad 2012-08-22 15:47:31 i Mitt Liv,

Ja då är man tbx till skolan igen, Började med att träffa klassen sen gå till Aulan för att höra rektorn prata, kändes som att de ville göra oss trötta denna morgon, sen började vanliga lektionerna kl 10.35, och de var sista för dagen så slutar kl 12.05 på onsdagar, men kl 16 på fredag men ska försöka att flytta den så man inte kommer hem så sent. När jag kom hem hade jag tråkigt så bakade nybakat bröd till syrran som blev klart när hon kom hem från skolan, men nu är hon i stallet och mamma jobbar så få se vad man hittar på nu...

Ont..

Publicerad 2012-08-16 22:57:04 i Mitt Liv,

Jag vet redan att jag får ont i kroppen när jag jobbar så vet inte hur jag tänkte när jag gick så långt, Behöver gå in skorna till vandringen vilket slutade men en dag var jag och en kompis ute och gick i ca 2 ½ h vi hade roligt så vi fortsatte att gå hela tiden, sen dagen efter gick jag i 1 ½ h så inte konstigt att de känns, men måste gå några gånger till för att de ska bli bra sen till vandringen

Speedway..

Publicerad 2012-08-16 22:43:53 i Mitt Liv,

När mormor sa att de var speedway var de ingen tvekan om att jag inte skulle åka med. även fast jag har jobbat eftermiddag och är trött så kan de vara skönt att komma iväg, sov en stund på dagen så de var inga problem med att vara vaken (när jag jobbar eftermiddag sover jag ca kl 21.40 om kvällarna för jag är så trött). blir bara tre eftermiddagar kvar sen är de slut på sommarjobbet, känns konstigt att skolan börjar på onsdag och att man bara har ett år kvar innan man tar studenten.

När han väl har börjat slutar han inte för än man mår lika dåligt som man gjorde för några år sedan..

Publicerad 2012-08-12 22:20:58 i Mamma/Pappa,

Tack pappa för att du gör allt för att få mig att må dåligt, trodde du skulle ge dig för dagen men nej ta allt nu du så mår jag mycket bättre. Hur tänker man när man skriver att de var jag som lämnade honom för 5 år sedan.. De var inte jag som var otrogen mot min mamma, eller gick till soc och anmällde mig å mamma eller gick till domstol, nej inget är hans fel utan de är jag som gör fel när jag säger att jag inte vill träffa den person som kränker mig och får mig att må dåligt.. så nu har man bara lust å krypa ner i ett hål å gömma sig tills man har glömmt allt, för jag orkar inte få skulden för saker han gör igen. kan han F*n inte ge sig nu när han hållit på å bråka i 5 år. 

När man väl försöker får man bara skit tbx...

Publicerad 2012-08-12 19:03:06 i Mamma/Pappa,

Ja nu när man väl försöker att prata med ens pappa så vill han inte lyssna, Vi skulle ses idag och de var jag och min syster som kom med förslag på dagar å tid. Men sen när han inte svarar på tiderna vad kan man gör då. Sen blev de att min syster skulle göra annat å vi ger ny tid men eftersom pappa inte svarar så vad ska man göra. Men nu blev han arg å tycker att de är mitt fel. De är som att han söker bråk hela tiden, inte konstigt då att man inte vill träffa honom när allt bara blir mitt fel hela tiden. Och nu när man ger honom en ny chans förstör han de innan vi äns har träffats. Så de är fel när man inte hös av sig men när man hör av sig gör man bara fel..

Hummm.. ska jag läsa de igen???

Publicerad 2012-08-11 15:13:44 i Böcker/Filmer,

Ja när böckerna började komma ut ville jag inte läsa dem. för man var ganska unik då om man inte hade läst dem men så en dag så fick jag första boken av en släckting. Och varför ska den bara stå och samla dam så kan man väl läsa den. Och de gjorde jag, på mindre än en vekca var den slut och efter de har jag läst alla fyra. När jag väl läste var de som att jag var i en annan värld för jag ville inte sluta läsa. Mamma tyckte de blev jobbigt för jag var inte så kontaktbar när jag läste. Men nu var det ett tag sedan jag läste så kanske ska ta och läsa dem en gång till. Få se om jag kommer ifatt min syster som är i andra boken nu.

ont i hela kroppen så ska bli skönt att jobba sista natten nu...

Publicerad 2012-08-09 16:00:06 i Mitt Liv,

Ja de känns verkligen i kroppen att man snart har jobbat i 7 dagar. De låter inte mycket man man känner i kroppen att de blir mycket, så ikväll är de sista natten sen blir man ledig i några dagar sen är de bara 5 dagr kvar innan man slutar. Slutar jobbet på söndag eftermiddag och börjar skolan redan på onsdag, två darar ledigt innan skolan, de frågade om jag ville jobba de sista nätterna men att gå av kl 06 på tisdag eller onsdag känns inte som en så bra idée när skola ska börja, Måste fixa en del innan så ska bara vara hemma å ta det lugnt dom dagarna.
tagit några fina bilder på näckrosor

Myskväll med Bastu

Publicerad 2012-08-02 14:21:19 i Kompisar,

Åkte hem till Pati och Wiola igår, vi åt god mat och satt och pratade ett tag sedan gick vi ner till vattnet där de finns en bastu så vi stannade där till ca 23 på kvällen de var riktigt skönt att basta. Så de ska vi göra flera gånger sen.

Om

Min profilbild

Nuuet

Jag är en helt "vanlig" tjej. Vanlig? Hur är man då? Nee men kommer att skriva om mina dagar, hur det går i skolan, kompisar, lite om familjen och mycket annat

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela