Nuuet

Fests i 3 dagar..

Publicerad 2012-02-25 15:20:41 i Mitt Liv,

De låter lite konstigt när man skriver så men ska förklara.,,, i torsdags fyllde min kusin år så då var vi å grattade honom.. Igår kom de och firade mig eftersom de är många som jobbar på en tisdag ( ingen bra dag att fylla på en deg mitt i veckan) så då åt vi tacos och jag gjorde tårtor som blev helt ok.. Sen idag ska min kompisar ta med mig ut.. först blir de mat sen krogen.. låter så udda att man skriver att man ska ut så.. har inte riktigt fattat än att man är 18 år..
Mina tårtor..

Blev en helt perfekt dag igår..

Publicerad 2012-02-22 19:32:16 i Upplevelser,

Ja de blev en bra dag igår..(även fast man var lite sjuk men de gick) mormor och morfar kom och jag fick den maten jag hade beställt.. Mammas Kyckling Curry Paj och budapestrulle men våran blev som en stubbe men de är inte utseendet utan smaken som betyder något...

Fick lite lita allt möjligt smycken pengar m.m.. Men de som jag mest kommer att minnas med den dagen är att ca 21.10 är de någon som ringer på dörren.. (viste inte att de var någon som skulle komma.. kanske en granne eller) men nej de var 5 st från Kåren som kom och spelade för mig samt gav en present och blommor..

Jag skrattade så när jag öppnade och de stod där för de var inget som jag räknade med att de skulle göra.. Men ska bjuda de sen på något gott en tisdag som tack.. nee nu ska jag plugga lite natur eftersom man har naturprov imorgon men har sovmorgon så hinner läsa lite då också..


Inte roligt att vara sjuk.. hoppas att man blir frisk tills imorgon...

Publicerad 2012-02-20 15:08:44 i Upplevelser,

Hemma och var sjuk idag.. Hostar och snorar hela tiden och är hes.. men hoppas bara att de blir bättre tills imorgon för då fyller jag 18 år..

Jag pratade tidigare om att jag hade haft besök en dag och de var ifrån en reporter som jobbar på våran lokaltidning.. man får en lapp från dom när man fyller som man kan fylla i lite om sig själv och få tidningen i några veckor om man inte har den.. så de gjorde jag..

Men sen är de en som ringer mig och säger att hon vill skriva mera om mig och gör en ca 1h lång intervju med mig.. trodde inte att de skulle bli så mycket i tidningen kanske en halv sida men nej idag när man kollade var det hela sista sidan.. och en liten bild på första sidan.. Så ska spara den här tidningen för de kan vara roligt att ha kvar som ett roligt minne... Så hoppas bara att jag får en bra födelsedag imorgon.. och att jag blir frisk..

Det var kärlek vid första öronkastet när musikskolan demonstrerade olika instrument för åtta år sedan. Den här saxofonen fick Clara Källman av en släkting för fyra år sedan.
en blid som hon tog på mig

Besök..

Publicerad 2012-02-16 13:12:32 i Skolan,

Ja idag hade man sovmorgon men kunde inte sova så länge men gick upp vid ca 8.30 eftersom jag hade sovmorgon. Men innan jag gick till skolan idag fick jag ett besök av en så de var roligt... men berättar om de mera nästa vecka för de ska bli en överraskning... har inte så många lektioner idag så de blir en lugn dag idag.. men skriver mera sen när jag kommer hem från skolan..

Ok när man behöver den är den borta...

Publicerad 2012-02-14 16:54:41 i Skolan,

Nu ska jag göra klart en redovisning som ska göras imorogn... bara några bilder som skulle läggas till men vad händer då-.... JOOOO mitt USB minne försvinner så jag kan inte lägga över bilder till min lilla skoldator... jippi vad de bra de går för mig... INTE:::::VVAAARRRTTTT ÄÄÄRRR DUUUU... KOOMMM FRRRAAMMMMM

Deltävling 2: Tjejerna kom och vi tittade tillsammans

Publicerad 2012-02-12 17:22:40 i Melodifestivalen 2012,

Här är dom jag gillade och de gick ju bra för alla (vilken tur jag har).. Så just nu har jag fyra st bidrag i finalen som jag tycker om.. Hoppas bara att de går bra för dem... Tjejerna kom och vi hade lite popcorn och dipp och satt och kritiserade och dansade med till låtarna..Blev en ganska lång kväll eftersom vi la oss vid ca 03.30 så blev en dag att bara ta de lungt idag.. kanske ska ta ett bad snart innan man ska plugga matte till provet imorgon.. Hoppas att alla har haft en bra helg för imorogn börjar en ny vecka med nya utmaninga...

En bra vecka..

Publicerad 2012-02-10 20:25:55 i Mitt Liv,

Måndag: Ledig
Tisdag: Ledig
Onsdag: Börja 10.55 Pimpling med skolan.. kom 3a på tävlingen
Torsdag: Sovmorgon till kl 10.55
Fredag: Helt vanlig dag fast jag fick leka lite busschaufför idag eftersom de var en som aldrig hade kört den vägen förut.. så jag fick vara en guide och guida honom hela vägen till skolan och alla stopp han skulle göra...Annar skulle de ha kunnat blivit en helt annan väg och alla skulle inte ha kommit till skolan

Första körningen avklarad..

Publicerad 2012-02-02 10:14:51 i Mitt Liv,

Ja då har man kört första körningen med körskolan.. och jag tycker att de gick bättre än vad jag hade väntat mig.. tränade på krypkörning och start i backe å de gick förvånat värds bra.. kändes skönt att ha kört en hel del med mamma innan man körde med körskolan.. får se om jag ska skriva in mig sen så att jag kan göra tester också men de ska jag göra sen..Sen att jag kör mycket hemma och tar bara någon gång med körskolan.. så nu sitter jag och väntar på att min natur lektion ska börja..

Om

Min profilbild

Nuuet

Jag är en helt "vanlig" tjej. Vanlig? Hur är man då? Nee men kommer att skriva om mina dagar, hur det går i skolan, kompisar, lite om familjen och mycket annat

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela