Nuuet

Hur blev Julafton då?

Publicerad 2010-12-29 20:50:19 i Allmänt,

Ja hur blev den nu då efter alla samtal med farmor och farfar och bråk med pappa?

Jo jag och min syster åkte upp till farmor och farfar.. Och vi hade sagt att vi inte ville att pappa skulle vara där och de var han inte som tur va.. men till våran förvåning var våra kusiner och faster där..

Vi har inte träffat dom på ett tag så allt var lite spänt i början och det blev bara värre och värre. Min Faster och jag började bråka för hon förstår inte vad det är som händer.. och hon har gått till min pappas sid så hon var sur på oss för att vi inte ville att han skulle komma upp. Och hon gick till och med iväg en stund och sen när hon kom tbx kändes det att det var spänning i luften.. men det var tur att vi åkte där ifrån sen för jag fick en rolig julafton men min mamma och mormor och morfar och flera från släkten  och de blev en jul jag kommer att minnas..

Snart är det nytt år så hoppas att allt blir bättre då.

Gått Nytt År <3   

Nu har jag LOV!

Publicerad 2010-12-21 21:47:28 i Allmänt,

**************************************************************************
Ja nu har äntligen mitt lov börjat. Lite svårt att fatta att de är lov och att det är Julafton på fredag  men det är ju något man har längtat till hela året och nu är det äntligen här…

Ja efter som min pappa inte har hört av sig än så kanske farfar inte ringde till honom än så eller jag får hoppas att han inte har gjort de.. eller vem vet min pappa kanske kommer helt plötsligt upp till farmor och farmar när jag och min syster är där… jag hoppas att han inte gör det för jag har ingen aning om hur jag kommer att reagera då.. och hur min pappa kommer att vara..

Jag är ganska rädd för att han ska komma när jag är där för jag har inte riktigt tänkt ut vad jag skulle kunna säga till honom sen att det bara skulle kännas obehagligt… för jag vet hur arg min pappa kan bli och jag hade inge planer på att bråka med honom på Julafton det är Julafton och då ska man ha roligt..

Men det är fortfarande några dagar kvar så jag skriver så fort det händer något nytt…

***************************************************************************

Julen Närmar Sig !

Publicerad 2010-12-20 19:40:47 i Allmänt,


*******************************************************************
Ja nu är det bara några dagar kvar innan det blir jul. Lite svårt att tro men så at det.

Ja jag har fortfarande ingen aning om hur jag ska fira jul. Det jag vet är att jag inte vill träffa min pappa för han hade inte tid för oss för han skulle få så mycket gäster sa han. Så jag har uteslutit honom. Farmor och farfar vet jag inte riktigt. Jag pratade med dom i går och man kan väll säga att det slutade sådär… dom kom inte ens ihåg att vi var och firade jul med dom förra julen. Vi var där men våran pappa var det inte för han valde sin nya och respekterade inte att vi inte ville träffa henne..

Så jag ska väl ringa farmor och farfar sen igen typ dagen innan bara så vi vet hur de blir... För jag och min syster har sagt att om våran pappa är där så går vi och om han kommer medans vi är där går vi och det får dom respektera...


Så jag skriver snart om hur det blir eller om det händer något nytt annars God Jul <3              

***********************************************************************

Han tycker att jag ställer KRAV!!!

Publicerad 2010-12-17 14:17:38 i Allmänt,

*----------------------------------------------------*
Oj de va ett tag sedan jag skev men jag skulle göra de i går med det var något som var fel så de gick inte. Så jag skriver nu.

Ja förra veckan var jag och träffade soc och dom sa eller dom bestämde att jag och min syster skulle träffa våran pappa... Så i lördag gjorde vi de.. vi åkte i väg och badade eftersom vi inte har någon stans att vara  men men på vägen hem frågade jag hur han hade tänkt sig om JUL och om vi skulle vara med Farmor å Farfar eller inte eftersom förra året vill han inte fira med oss för han valde hans nya men till svar fick jag "Neee jag hade inte tänkt mig någonting"
Så han hade alltså inte tänkt frågat om vi skulle fira jul tillsammans.. vilken pappa man har... så jag blev lite arg på han där.. sen frågade jag om farmor och farfar ville träffa oss med de vista han inte och han lät inte så glad att han skulle fråga dom. Men i går ringde han och frågade när vi skulle träffas nästa gång..
men ingen om jul och då frågade jag han om han hade pratat med farmor och farfar.. men då fick jag till svar att jag ställde så mycket krav på han..
Ja de är ju ett jätte stort krav man får om sina barn frågar om man ska fira jul tillsammans. ..Eller jag tycker inte att det är något stort krav.....

Eller?

*---------------------------------------------------*    

5 dec...

Publicerad 2010-12-05 18:58:03 i Allmänt,

*________________________________________________________*
Ja nu har jag inte bloggat på några dagar för det har hänt en hel del.
I torsdags var jag och pratade med min pappa och syster uppe på soc. Det har ju gått så långt att vi har haft mycket kontakt med dom. Så vi var där uppe för jag och min syster ville säga några saker till våran pappa som ville att dom och han skulle höra.
Jag trodde att jag skulle vara glad efter det samtalet för att vi kanske skulle kunna reda ut några saker. Men det var jag inte för min pappa satt och ljög soc och oss rakt upp i ansiktet och det var inget vi kunde göra åt det för dom var på hans sida. Jag var så arg när jag kom hem för jag fick inte chansen att säga vad jag ville och det var det mötet var till för. Så jag har inte vara mig själv nu på några dagar för man orkar inte de det går bara inte. Men i morgon ska jag göra ett nytt försök och gå till skolan.. och hoppas att jag kan få tankarna på annat..


*_____________________________________________________*

Om

Min profilbild

Nuuet

Jag är en helt "vanlig" tjej. Vanlig? Hur är man då? Nee men kommer att skriva om mina dagar, hur det går i skolan, kompisar, lite om familjen och mycket annat

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela