Nuuet

Udda!

Publicerad 2012-07-29 17:53:49 i Mitt Liv,

Okej jag vet att de är vissa som har lite udda blandningar när de äter mat men min kusin slår nog allt nu, vi skulle äta Ärtsoppa och i de ska man ha senap tycker jag eller inge annat. Men hon hade i jordgubbssylt, fattar inte hut hon kan äta de.

Pizzakväll

Publicerad 2012-07-25 10:20:09 i Mitt Liv,

Ja när familjen träffas för att göra pizza då finns det en hel del att välja att ha på sin Pizza. Så kan säga att de blev väldigt gott.
 
man ser bara halva bordet där allt gott står som man kunde ha på pizzan, vi hade till och med kantareller och de blev riktigt gott på pizzan

Borta bra men hemma Bäst!

Publicerad 2012-07-23 20:00:17 i Mitt Liv,

Ja då kom man hem igår från våran lilla resa ner till Kalmar.. Känndes skönt att komma ner dit och veta att man skulle vara utan vissa saker och bara koppla bort en del. Så de var rikigt skönt att komma dit.
Gågatan (eller i alla fall en av dem inne i Centrum av kalmar
Något som jag gjorde en del där nere i Kalmar var att jag gick och kollade på alla byggnader. För alla ser så speciella ut.. Så önskade då att jag hade en annan kamera än min mobil just då att fota med.
Såg inte de först men hade vänt bilden åt fel håll med den blev rätt så cool när den blev upp och ner
(nu är bilden rätt)
 
 

Big Buddha

Publicerad 2012-07-22 15:50:00 i Upplevelser,

skulle vara roligt och åka tbx om något år och se hur långt de kar kommit.. och kanske om de är klara med den.(bild jag tog från Thailand resan)

Felix :)

Publicerad 2012-07-20 18:36:00 i Kompisar,

Ett arbete vi skulle göra i skolan: Vi åkte ut till en bondgård och intervjuade ett par som var väldigt blyga och då mear jag verkligen att de var blyga.. Men de var inte de som var de roliga med resan utan att sen när vi kollade på bilderna så säger en av min kompisar...-Kolla på kossa den ser precis ut som min bror Felix.. Vet inte hur hon ser likheten. Eller hur dom jämförs men hon tyckte att de hade samma frisyr..så vi döpte den kossan ill Felix

Att den här kakan kan ge så många minnen...

Publicerad 2012-07-19 16:31:00 i Kompisar,

Lite svårt att förklara varför den här kakan ger så många minnen men ni som var med under den kvällen behöver man bara säga -claras kaddkaka som hamnade på golvet men den gick att äta änåd (Eftersom den inte helt hamnade på golvet utan vände sig själv i luft och tbx.) eller -väldigt mycket mat och olika blandningar.. 

Hade en shopping dag med min syster..

Publicerad 2012-07-17 18:46:15 i Mitt Liv,

Eftersom jag har jobbet blir det att jag inte ser henne hemma så ofta.. Men imåndags när mormor och morfar skulle till Västerås blev de att hon och jag åkte med.. vi kunde gå på stan medans mormor och morfar fixade sina ärenden... De som var roligt med dagen var att vi inte bråkade annars brukar vi alltid småbråka hela tiden.. så 6 timmar i en bil kan vara en utmaning för oss alla sen när man ska åka ner till Kalmar..
Våran luch för den dagen..
 

Bara idag kvar sen är de semester...

Publicerad 2012-07-15 10:41:04 i Mitt Liv,

Ja idag ska vi börja jobbet tidigare för att komma hem tidigare.. ska bli skönt för sen blir jag ledig i nästan två och en halv vecka.. Så idag ska de städas på jobbet.. de säger att de finns mycket att städa så åtta timmar går nog fort idag.. sen skulle vi beställa pizza som en avslutning och början på semestern.. sen har jag räknat ut att efter när jag ska börja jobba igen blir det bara 12 dagar jobb sen börjar skolan.. så tiden går fort nu, ialla fall lovet..

Min och Tildas kompis "dejt" igår..

Publicerad 2012-07-08 16:42:28 i Kompisar,

Tycker att de är roligt när man kan bjuda hem kompisar och bara sitta och prata.. Vi satt i över två timmar ute och bara hade de bra och roligt.. Sen efter de gick vi ut och åt mat innan vi träffade Pati och Wiola..
 
Allt man behöver är TE, ost och kex samt kakor.. Och musik inge mera behövs för att man ska sitta och ha trevligt

En lång/rolig/udda/regnig kväll

Publicerad 2012-07-07 15:51:09 i Kompisar,

Ja de var mycket som hände igår men hade de bra... Roligt att äntligen få träffa tjejerna :)
 
 
Här sitter Tilda och jag och väntar på att Pati och Wiola ska komma med tåget.. Men sen när vi tittar på klockan och undrar vart de är så ser vi att vi typ är en timme tidiga.. Så där kan man verkligen kalla oss för två blondiner.
 
Tilda kommer även ikväll så ska hon och jag ha våran egna dejt ute på inglasningen <3
 
 
En bild på Pati och mig.. Vi hade en rolig kväll ända tills de regnade när vi skulle gå hem så var dy blöt när jag kom hem.. Som att man precis kommit ut ifrån en duch..
 
 
Ser ni PADDAN tur att jag inte trampade på den..

Sista natten för den här perioden..

Publicerad 2012-07-05 19:53:01 i Mitt Liv,

Ja sista natten nu så de ska nog gå bra hoppas jag lite ont i fingrarna men ska plåstra om dom innan jag åker.. men blir nog lite jobbigt imorgon eftersom jag slutar kl 6.00 och kl 10.30 måste vi åka för vi ska klippa oss så imorgon kommer jag att vara trött..

Ska jobba natt så blir att ta de lugnt under dagen..

Publicerad 2012-07-04 17:23:37 i Mitt Liv,

Igår fick jag ett bra samtal från min mamma när jag sitter på jobbet..
-Clara vart har du lagt den andra telefonen? ( vi har två bärbara så hon hittar bara ena)
- Ja inte vet jag, jag är på jobbet hur ska jag veta vart den är...
-Ja för vi har letar överallt till och med i kylen..
Inte för att jag förstå varför hon skulle ha lagt den där men hon har i alla fall letat där..
Och de konstiga är att de fortfarande är borta så får väl leta mera sen men har redan gått igenom nästan hela huset två gånger.. Men när man minst anar de kanske den kommer fram..

..

Publicerad 2012-07-01 18:08:13 i Mitt Liv,

Om jag inte jobbar så sover jag..Så där ser hela dagarna ut.. fattar inte vad de är.. jag har svårt att sova och är trött hela tiden.. allt gå bra med jobbet så de kan inte var de.. men de känns som att de är för många tankar i mitt huvud.. F*n vad jobbigt att ha bra minne ibland.. för de man vill glömma de går inte utan de spelas bara upp flera gånger om.. sen blir det bara då att man spelar upp situationer flera gånger för att se vad man har gjort för fel men de blir bara värre och värre när man tänker då. För man vet inte vad man har gjort eller liknade.. så de kanske är bra att jobba så att man slipper att tänka på allt... för när man gick i skolan gick allt bra för man hade inte tid att tänka på sakerna men nu kommer de.. och inte bara en utan alla på en och samma gång..får hoppas att de blir bättre snart för vet inte hur mycket man orkar..

Om

Min profilbild

Nuuet

Jag är en helt "vanlig" tjej. Vanlig? Hur är man då? Nee men kommer att skriva om mina dagar, hur det går i skolan, kompisar, lite om familjen och mycket annat

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela